Gostovanje Damira Mašića u emisiji InfoBIZ N1

Potpisnici Pisma namjere ni sami ne znaju šta potpisuju

Gost infoBIZ-a bio je Damir Mašić, poslanik u federalnom parlamentu koji je u intervijuu za N1 govorio o pismu namjere prema MMF-u koje Vlada FBiH treba da uputi kako bi osigurala sredstva od 550 miliona eura.

Sporno pismo namjere, kako smatra Mašić, treba da bude u potpunosti transparentno s obzirom da se radi o javnom novcu, novcu koji će u konačnici i sami građani kroz poreze vraćati ovom finansijskom kreditoru.

Smatra da građani imaju pravo znati za što će se konkretno Vlada zadužiti, te da je još uvijek nejasno na koji način će se 550 miliona eura utrošiti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.