Ministarstvo obrazovanja i nauke

Potpisivanje ugovora o finansiranju/sufinansiranju programa i projekata u oblasti nauke

Ugovore će potpisati federalni ministar obrazovanje i nauke Damir Mašić i rektori odnosno ovlašteni predstavnici osam javnih visokoškolskih i naučnih ustanova u Federaciji BiH

Slika

U ponedjeljak, 30.06.2014. godine u sjedištu Vlade Federacije BiH (Velika sala), u Sarajevu, s početkom u 11:00 sati, će biti upriličeno potpisivanje ugovora o finansiranju/sufinansiranju programa i projekata u oblasti nauke u 2014. godini u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ugovore će potpisati federalni ministar obrazovanje i nauke Damir Mašić i rektori odnosno ovlašteni predstavnici osam javnih visokoškolskih i naučnih ustanova u Federaciji BiH, a Ministarstvo je za ove namjene u Budžetu za 2014. godinu osiguralo sredstva u ukupnom iznosu od preko 1.300.000,00 KM.

Ugovori će biti potpisani sa svih šest javnih univerziteta u Federaciji BiH – Univerzitet u Sarajevu, Univerzitet „Džemal Bijedić“ Mostar, Sveučilište u Mostaru, Univerzitet u Bihaću, Univerzitet u Zenici i Univerzitet u Tuzli – te sa Franjevačkom teologijom Sarajevo i Kliničkim centrom Univerziteta u Sarajevu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.