Sarajevo

Potpisivanje protokola o saradnji između MVPBiH i NSBiH

Ceremonija potpisivanja će biti upriličena u zgradi Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine u 10 sati

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija i predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić potpisat će 16. januara u Sarajevu Protokol o saradnji na poslovima u vezi s pripremom odlaska, boravka i povratka sportista i navijača na svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Ceremonija potpisivanja će biti upriličena u zgradi Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine u 10 sati, a nakon potpisivanja Protokola Lagumdžija i Begić će se obratiti predstavnicima medija, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.