Sarajevo

Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i GIZ-a

Memorandum će potpisati federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić i voditelj tima GIZ Projekta „Podrška obrazovanju odraslih“ dr. Rodney Reviere

Slika

U četvrtak, 27.03.2014. godine u 12:00 sati u Maloj sali Vlade Federacije BiH u Sarajevu biti će upriličeno potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i Njemačkog društva za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit) GIZ-a, a u vezi realizacije Projekta „Podrška obrazovanju odraslih“.

Memorandum će potpisati federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić i voditelj tima GIZ Projekta „Podrška obrazovanju odraslih“ dr. Rodney Reviere.

Inače, ovaj dokument predstavlja okvir saradnje između GIZ Projekta „Podrška obrazovanju odraslih“ i Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke te služi kao polazna osnova za realizaciju i provođenje zajedničkog projekta iz oblasti naknadnog sticanja osnovnog obrazovanja, te opisuje međusobne obaveze i odgovornosti.

Cilj projekta je unaprijediti obrazovanje odraslih u pogledu ekonomskih i socijalnih potreba u formalnom, neformalnom kao i informalnom dijelu.

Pozivamo vas da medijski pratite potpisivanje Memoranduma, nakon čega će biti upriličene i izjave za medije u Press sali Vlade Federacije BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.