Vrijednost ugovora je 423.847 KM

Potpisan ugovor za izvođenje radova na bušenju istražnih bušotina na području općine Gračanica

U kabinetu Općinskog načelnika Nusreta Helića, 07.09.2016. godine, potpisan je ugovor za izvođenje radova na bušenju istražnih bušotina na području općine Gračanica.

Riječ je o projektu koji se implementira u okviru projekta WATSANFBiH a realizuje se u općini Gračanica. Vrijednost ugovora je 423.847 KM.

Projektom je obuhvaćeno ukupno 6 (šest) bušotina. Lokacije obuhavaćene predmetnim projektom su sljedeće: MZ Malešići, MZ Lukavica, MZ Prijeko Brdo, MZ Škahovica, a na području MZ Lohinja su planirane dvije bušotine na mikrolokaciji Bjelivode i mikrolokaciji Keže.

Općinski načelnik Nusret Helić izrazio je zadovoljstvo što je općina Gračanica ušla u projekat koji je od izuzetne važnosti za Gračanicu i njene građane. „U skorije vrijeme očekujemo nove količine vode za Mjesne zajednice i konačno ulazimo u završnicu ovog projekta koji je vrijedan 6 miliona KM“ istakao je Načelnik. Izvođač radova je d.o.o „BH Bušenje“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.