Mladen Ćavar

Potpisan ugovor o donaciji implementacije sustava “Etička linija”

Uvođenjem sustava “Etička linija”, Ministarstvo sigurnosti BiH će omogućiti postupanje s prijavama na kredibilan način bez mogućnosti manipuliranja

Slika

Zamjenik  ministra sigurnosti BiH Mladen Ćavar  danas je u Sarajevu potpisao ugovor o donaciji implementacije sustava “Etička linija”  sa direktorom firme Net Consulting d.o.o. Bojanom Bajićem. Riječ je sustavu specijaliziranom za anonimne i neanonimne prijave korupcije i zlouporabe na zadacima prikupljanja, koordiniranja i distribucije humanitarne pomoći putem web stranice Ministarstva sigurnosti BiH.  Sustav je doniran na period od tri godine. Uvođenjem sustava “Etička linija”, Ministarstvo sigurnosti BiH će omogućiti postupanje s prijavama na kredibilan način  bez mogućnosti manipuliranja.

“ Imajući na umu da Ministarstvo sigurnosti BiH nema operativne nadležnosti nad drugim institucijama  i akterima koji mogu biti uključeni u proces prikupljanja i distribuiranja pomoći za saniranje šteta od poplava, rukovodstvo ministarstva će istrajno i posvećeno raditi na koordinaciji državnih institucija i u kontaktu s entitetskim, kantonalnim i općinskim vlastima, insistirati da se svaka prijava istraži i dokumentira bez obzira da li se zlouporaba dogodila u instituciji, privatnoj kompaniji, domaćoj ili stranoj nevladinoj organizaciji”, izjavio je zamjenik Ćavar.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.