Potpisan Sporazum o saradnji SDP-NIP-NS Lukavac

Svečana sjednica predsjedništva gradskih odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Naroda i pravde (NiP) i Naše stranke (NS) Lukavac održana je 13. juna ove godine na kojoj je potpisan Sporazum o međusobnoj predizbornoj i postizbornoj saradnji.

Dobra saradnja i odlični rezultati Trojke na višim nivoima vlasti bila je povod i za djelovanje u našoj lokalnoj zajednici.

Stranke potpisnice Sporazuma na Lokalnim izborima 2024. godine podršku će pružiti zajedničkom kandidatu za Gradonačelnika grada Lukavca.

Također, stranke potpisnice sporazuma saglasne su da ovu vrstu saradnje prošire i sa drugim političkim subjektima sličnih političkih opredjeljenja i stavova.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.