Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić

Potpisan Sporazum o pokretanju aktivnosti na izgradnji pristupnog puta prema Kazanima

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić i direktor Direkcije za puteve Kantona Sarajevo Selmir Kovač, potpisali su jučer u Vijećnici Sporazum o pokretanju aktivnosti na izgradnji pristupnog puta prema Kazanima na Trebeviću.

“Nakon što je Grad Sarajevo podigao spomen-obilježje, sanacija puta prema Kazanima ostaje naša dužnost i mi ćemo je ispuniti. Sporazum sa direktorom Kovačem je potpisan i slijedi Glavni projekat za saobraćajnicu te ishodovanje Odobrenja za građenje“, kazala je gradonačelnica.

Naime, inicijator projekta i navedenih aktivnosti je Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Karić, a Direkcija za puteve za ovu namjenu izdvaja sredstva u iznosu od 350.000 KM.

Potpisivanju je prisustvovao i ministar saobraćaja Kantona Sarajevo, Adnan Šteta.

“Hvala uvaženom ministru Šteti na inicijativi i odličnoj saradnji koju Ministarstvo i Grad imaju od samog početka mandata aktuelnih administracija. Nastavljamo zajedno raditi za dobrobit našeg Sarajeva“, poručuje Karić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.