Nermin Nikšić za Oslobođenje

Posvećenost SDP-a zajedničkom nastupu progresivnih snaga na izborima, neki doživljavaju kao našu slabost

Ujedinjena ljevica sa novim predsjednikom može odlučiti izbore, rekao je u intervjuu za Oslobođenje Željko Komšić, lider DF-a, uvjeren da se kongres ujedinjenja može brzo organizirati. Pitali smo Nermina Nikšića, lidera SDP-a BiH, šta misli o Komšićevoj izjavi.

„Jedinstven nastup svih progresivnih snaga na izborima je nešto na čemu mi u SDP-u BiH radimo već dvije godine. Ne želim na bilo kakav način to dovesti u pitanje čak i kad se mnogi drugi trude i daju sve od sebe da to urade. Moram priznati da sve više ideja i prijedloga o modelu nastupa SDP-a, DF-a i drugih stranaka na predstojećim izborima saznajem iz medija, a ne na zvaničnim sastancima i razgovorima sa kolegama i drugovima iz DF-a.

Na sastancima sa gospodinom Komšićem i predstavnicima DF-a do sada o ovome nije bilo riječi. Nažalost, dobru volju nas u SDP-u i posvećenost ovom procesu neki očito doživljavaju kao našu slabost, ali niko se ne treba zavaravati da će uspjeti provesti bilo kakve lične interese preko leđa SDP-a“, stav je Nermina Nikšića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.