SDP BiH Jablanica

Postavljanje ljetne bašte narušava izgled Gradskog parka

Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Jablanica, iznenađena je aktivnostima koje se od juče, 20.04.2016.godine, vode i događaju u Gradskom parku.
Na očigled svih građana Jablanice, juče su započeti radovi na postavljanju ljetne bašte u Gradskom parku.

Postavljanje ljetne bašte ugostiteljskog objekta narušava izgled ionako oskrnavljenog i „napadnutog“ Parka. Tražimo od Načelnika općine i nadležnih službi općine, da zaustave sve aktivnosti na izgradnji i postavljanju ljetne bašte i uzurpaciji javne površine Gradskog parka u Jablanici.

Također, zahtijevamo od nadležnih organa općine Jablanica da preduzmu mjere zaštite i sprečavanja dalje devastacije Gradskog parka i da zabrane bilo kakvo drugo korištenje površina Gradskog parka, osim kao parkovskih.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.