Damir Mašić

Posluje li BH Telecom nezakonito i suprotno interesima Vlade FBiH?

Poslanik SDP BiH Damir Mašić, na sjednici Poslaničkog doma Parlamenta FBiH, upitao je Vladu FBiH zašto je dala nalog svom predstavniku na skupštini dioničara “BH Telecoma” da odbije plan poslovanja i izvještaj o radu. Je li BH telecom, upitao je Mašić, poslovao nezakonito, te da li posluje suprotno interesima Vlade FBiH.

On je također uputio inicijativu da Vlada obustavi sve eventualne privatizacijske aktivnosti ove, te drugih kompanija, dok se ne donese novi zakon o privatizaciji, te zakon o općem javnom dobru.

Vladu je upitao i da se prosijede informacije u vezi s nalazima federalnih revizora gdje je ustanovljeno da se neki ljudi nalaze na više funkcija te da uzimaju putne naloge za više gradova.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.