Mirsad Mešić

Poslanici PS BiH o zakonima i zrakoplovstvu

Mešić smatra da je potrebno inspekcijski nadzor povjeriti Ministarstvu komunikacija i transporta BiH, budući da je sadašnje rješenje nadzora iz Zakona o zrakoplovstvu koji provodi BHDCA neadekvatno

Slika

Poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) na sjednici u Sarajevu obavili su raspravu o prijedlogu poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Mirsada Mešića za izmjenu zakona o zrakoplovstvu.

Mešić smatra da je potrebno inspekcijski nadzor povjeriti Ministarstvu komunikacija i transporta BiH, budući da je sadašnje rješenje nadzora iz Zakona o zrakoplovstvu koji provodi BHDCA neadekvatno, jer inspekcija nije u mogućnosti ostvarivati svoju funkciju. 

Komisija za saobraćaj i komunikacije nije dala podršku ovom zakonu te je danas i Mešić predložio da se zakon povuče iz parlamentarne procedure.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.