Posjeta rukovodstva KO SDP SBK Bugojnu

U sklopu realizacije Plana aktivnosti KO SDP BiH SBK/KSB, koji između ostalog, podrazumijeva obilazak svih OO SDP BiH na području kantona, u utorak, 15.juna 2021.godine, sjednici Predsjedništva OO SDP BiH Bugojno prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Nijaz Helez i Besim Belegić.

Cilj obilaska općinskih organizacija je sagledavanje stanja organizovanosti pojedinih organizacija i njihovih organizacionih oblika, te upoznavanje sa radom Kluba vijećnika.

OO SDP BiH Bugojno priprema povećanje broja Osnovnih organizacija SDP BiH na području Bugojna u cilju operativnijeg rada na terenu. Što se tiče aktivnosti Foruma žena i Foruma mladih, on je na zadovoljavajućem nivou ali uvijek može više i bolje.

Klub Vijećnika SDP BiH u OV Bugojno, njih pet, također je na  sjednici prezentirao svoj rad kao i problematiku sa kojom se susreću u radu OV Bugojno.

Naime, već godinama na OV nema Izvještaja o realizaciji Budžeta, nema Izvještaja o radu javnih ustanova i javnih preduzeća čiji je osnivač Općina Bugojno, nema Plana rada kako načelnika tako ni vijeća, nestatutarno su formirana radna tijela OV bez predstavnika iz opozicije, nema dodijele stipendija studentima  iako je konkurs završen prije tri mjeseca i tako u nedogled… Puno prostora za rad naših vijećnika koji oni savjesno i obavljaju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.