Zavidovići:

Posjeta potpredsjednika FBiH i predsjednika GO SDP-a BiH Svetozara Pudarića OO SDP BiH Zavidovići

Svetozar Pudarić je istakao zalaganje izabranih zvaničnika SDP-a BiH koji dolaze iz ovog grada na svim nivoima, od općinskog vijeća, Skupštune ZDK i Parlamenta FBiH

Slika

Potpredsjednik FBiH i predsjednik glavnog odbora SDP-a BiH Svetozar Pudarić posjetio je danas OO SDP BiH Zavidovići, gdje je održao radno-konsultativni sastanak sa predsjedništvom, članovima foruma i izabranim zvaničnicima SDP-a BiH koji dolaze iz ove organizacije. Predsjednik OO SDP BiH Rifat Delić je informirao Svetozara Pudarića o aktivnostima koje provodi ova organizacija u Zavidovićima, kao i na ostale probleme sa kojima se susreće ova organizacija, kao i građani ove općine.

Svetozar Pudarić je istakao zalaganje izabranih zvaničnika SDP-a BiH koji dolaze iz ovog grada na svim nivoima, od općinskog vijeća, Skupštune ZDK i Parlamenta FBiH. Nakon radno-konsultativnog sastanka sa rukovodstvom zavidovićkog SDP-a drug Pudarić je druženje nastavio uz kafu sa čalanovima FOM SDP BiH Zavidovići, nakon čega se uputio u Vozuću gdje je zajedno sa Ministrom unutrašnjih poslova ZDK Rifatom Delićem i Općinskim vijećnicima iz Zavidovića, Gordanom Burkić i Radosavom Petrovićem, posjetio pravoslavni manastir Svete Trojice Vozućica gdje su razgovarali sa sveštenikom Zoranom Živkovićem.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.