Sarajevo

Posjeta omladine JUSOS SPD-a

Delagacija omladine JUSOS SPD, u periodu od 15.07. – 20.07. je boravila u glavnom gradu BiH

Slika

KO FOM SDP BiH Sarajevo je prošle sedmice ugostio članove omladine JUSOS-a SPD iz Njemačke.

Delagacija omladine JUSOS SPD, u periodu od 15.07. – 20.07. je boravila u glavnom gradu BiH. Za 5 dana, koliko su proveli u Sarajevu, članovi i članice KO FOM SDP BiH Sarajevo su se potrudili ugostiti ih na najbolji način te su im priredili sadržajnu agendu i što bolje upoznavanje sa FOM-om kroz rad, trud, sastanke, radionice, posjete i druženje.

Tokom ove posjete članovi/ice dviju omladina, su prisustvali edukacijama, te zajedničkim sastancima u Sarajevu. Također razgovarano je o razmjeni projekata između KO FOM SDP BiH Sarajevo i JUSOS SPD, kao i o realizaciji zajedničkih projekata u budućnosti, kao i budućim posjetama Njemačkoj i Sarajevu. Bitno je istaknuti da su održane dvije radionice, prva na temu: „Položaj mladih u BiH“ i druga:  „Mladi i nezaposlenost u BiH“.

Ova posjeta će biti samo nastavak odlične saradnje između KO FOM SDP BiH Sarajevo i JUSOS SPD koja je započela još prije par godina.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.