Hajrudin dr. Havić, kandidat za gradonačelnika i kandidati za vijeće SDP BiH Bihać

Posjeta mještanima MZ Jezero-Privilica

Kandidati SDP za GV Bihaća i Hajrudin dr Havić, kandidat Socijaldemokratske partije za gradonačelnika, u sklopu nastavka  predizbornih aktivnosti posjetili su jučer   MZ Jezero –Privilica. Tokom ovog susreta, mještanima je predstavljen izborni program, a direktan kontakt s građanima bila je još jedna prilika da kandidati SDP-a i budući gradonačelnik čuju glas svakoga od njih.

14409896_929227940555362_1320294882187332818_o

Nezadovoljstvo trenutnom situacijom u gradu Bihaću, zabrinutost zbog mlađih generacija koje masovno odlaze, nebriga aktuelnih vlasti za svakodnevne probleme mjesnog stanovništva, te izostanak sluha vladajućih struktura za potrebu otvaranja novih radnih mjesta i smanjenja stope nezaposlenosti, bile su nezaobilazne teme i ovaj put.

Iznalaženje boljih i kvalitetnijih rješenja za mjesne zajednice u kojima se odvija život građana sa svim njihovim problemima i potrebama, ono je na šta su kandidati SDP-a obavezali, dok su mještani Jezero-Privilica, istakli svoju neupitnu podršku SDP-u kao političkoj snazi koju prepoznaju isključivo po ljudima.

Od SDP-ovih vijećnika i gradonačelnika Hajrudina Havića, očekuju da će se u narednom periodu  gradska uprava bazirati na pronalazak rješenja za sveopću bezperspektivnost koja tišti sve građane Bihaća.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.