Goražde

Posjeta Mire Lazovića, potpredsjednika SDP-a, Kantonalnoj organizaciji BPK-Goražde

Miro Lazović, potpredsjednik SDP BiH boravio je u Goraždu i na poziv predsjednika KO SDP BiH BPK prisustvovao sastanku rukovodstva ove organizacije.

Prisutne je upoznao sa trenutnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, te su u drugarskoj atmosferi razgovarali o aktuelnim političkim temama u državi, ali i ovom kantonu i gradu. Tom prilikom prisutni su razmijenili dosadašnja iskustva iz izbornih kampanja, kao i pripremama za predstojeće Opće izbore u BiH, te organizacionim pripremama Izbornog štaba SDP BiH na državnom nivou.

U toku razgovora rukovodstva KO SDP BiH BPK-Goražde istaknuta je partijska spremnost i mobilnost članstva za predstojeću predizbornu kampanju, koja je dodatno pojačana s novim članovima SDP-a, uglavnom mlađe dobi.

U drugom dijelu ovih razgovora, potpredsjednik SDP-a Miro Lazović upoznao je prisutne sa svojim učešćem u mirovnim pregovorima koji su završili Daytonskim mirovnim sporazumom i prekidom ratnih dešavanja u BiH, ali i važnošću i uloge Goražda u očuvanju teritorijalnog integriteta države.

Jednom broju prisutnih novih članova svečano su uručene članske kartice, čime je dodatno osnažena i pomlađena ova kantonalna organizacija SDP-a. Na kraju sastanka, potpredsjednik Miro Lazović, zaželio im je dobrodošlicu u socijaldemokratsku porodicu i poželio uspješan rad na izgradnji i jačanju države za sve nas, države po mjeri svih građana i naroda.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu