Kandidati SDP BiH Bihać

Posjeta jednoj od najvećih mjesnih zajednica Ozimice I

Kandidat za gradonačelnika Bihaća, Hajrudin dr Havić i nositeljica liste za GV Bihaća dr.sci. Fatka Kulenović  s kandidatima SDP BiH Bihać jučer su posjetili jednu od najvećih mjesnih zajednica u užem  području grada Bihaća – Ozimice I.

SDP-ovi kandidati i budući gradonačelnik dr Havić, u susretu s građanima Ozimica I, koji su ovu priliku iskoristili da se informišu, o za njih bitnim projektima  i aktivnostima, te se upoznaju sa kandidatima SDP –a koji će ih predstavljati i zastupati njihove interese u GV Bihaća u naredne četiri godine, spremno su odgovorili na svako postavljeno pitanje.

untitled-9

Ni mještani  Ozimica nisu pošteđeni problema koje im otežavaju svakodnevni život, ali rušenje Toplane još je „otvorena rana“.  Jasno je da problem grijanja gradske vlasti nisu mogle riješiti, niti ispuniti data obećanja za rješenje ovog problema, kojeg ni nakon dvije godine – nema.

“Praksa vođenja kratkoročne politike aktuelne vlasti,  čiji je jedini cilj bio udovoljiti prohtjevima šačice privatnih poduzetnika i njihovog  kapitala korištenog  isključivo za ekspresno ostvarivanje novčanih prihoda kojim bi se pokrpale budžetske rupe, a čiji je jedan od najboljih primjera rušenje Toplane na Ozimicama, Bihać  je dovela do ruba ponora i to sada prestaje. Jedan od prioriteta u radu buduće gradske uprave sa mnom na čelu, biće rješavanje upravo ovog problema. Od vas tražimo povjerenje kako bi sva programska rješenja sadržana u našem izbornom programu mogli sprovesti u djela, za dobrobit svih nas.” istakao je u razgovoru sa mještanima Ozimica dr. Havić.

„ Veliko je ohrabrenje znati da i u ovim teškim vremenima, u kojima cijela zemlja ima toliko problema, postoje ljudi koji su spremni da rješavaju problem po problem. Da svakom od nas pokažu da se uvijek može nešto učiniti, bez obzira na sve teškoće koje imamo.“, kažu Ozimičani.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.