Maglaj

Posjeta Enesa Suljkanovića OO SDP BiH Maglaj

Uspostavljanje međuentitetske i međuopćinske saradnje između naših organizacija SDP bio je cilj posjete

SlikaDanas su OO SDP BiH Maglaj posjetili potpredsjednik RS Enes Suljkanović i njegov šef kabineta Alen Petković. Cilj njihove posjete je još bolje uspostavljanje međuentiteske i međuopćinske saradnje između naših organizacija SDP.

Obzirom da je potpredsjednik Suljkanović i član državne Komisije za raspodjelu sredstava iz Fonda za povratnike, a da su bili prisutni i članovi iz osnovnih organizacija iz povratničkih mjesnih zajednica, jedna od tema razgovora je bila i poboljšavanje uslova života u tim naseljima. Posebna pažnja je posvećena Jablanici i Novom Šeheru, kao multietničkim povratničkim sredinama.

Istaknuta je hitnost rješavanja pitanja mostova i vodosnabdijevanja u Jablanici, završetka radova na dvorani u Novom Šeheru i put Kamenica-Novi Šeher.                                                                                                                                                                                    

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.