Gradačac

Posjećene javne tribine u izbornoj kampanji

U osnovnoj organizaciji Mjesne zajednice Bukva održan je skup na kome je domaćin Općinskoj organizaciji SDP-a Gradačac bila Emina Omeranović, kandidatkinja za Općinsko vijeće Gradačac.

Predsjednik OO SDP Gradačac Nedžad Šečić se obratio prisutnima s namjerom da ukaže na činjenicu da 40 % liste za Općinsko vijeće čine žene. Stoga je pozvao sve prisutne da podrže ženske kandidatkinje i da su one koje stoje ispred njih primjer uspješnih žena koje će svojim pozitivnim političkim djelovanjem doprinijeti razvoju našeg grada.

Nosilac liste za Općinsko vijeće Enir Šakić je u svom kratkom izlaganju istaknuo je da mu je zadovoljstvo biti nosilac liste za Općinsko vijeće Gradačac , i da broj prisutnih na ovoj javnoj tribini dovoljno govori zbog čega je uvjeren u izbornu pobjedu SDP-a.

Skupu su se obratile i dvije kandidatkinje Leila Draganović i Amira Selimović. Leila je naglasila kako ima samo 19 godina te da je počašćena sto joj je ukazano povjerenje da bude kandidat na listi za Općinsko vijeće Gradačac. Njeno obraćanje je bilo ujedno i poziv svim mladima da se aktivno bave politikom jer to je jedan od načina da sami sebi stvore uvjete za bolji život. Amira Selimović je naglasila da uloga žene u politici treba biti veća i samim time sve prisutne pozvala da na predstojećim izborima podrže jednu od kandidatkinja sa liste za Općinsko vijeće.

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervisagić je pozdravio sve prisutne i zahvalio im se na podršci. Istakao je da nam je ta podrska potrebna jer je SDP pokrenuo Gradačac za sve nas a to se vidi kroz 180 realizovanih projekata na podrućju općine Gradačac.Uvjeren je da uz ovakvu podršku nastavljamo sa radom jer smo pokazali da možemo i hoćemo raditi za dobrobit naše općine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.