Lagumdžija:

Pored reprezentacije BiH, navijat ću i za Hrvatsku

Naglasio je da su “Zmajevi” pokazali susjedima u Hrvatskoj kako igrati i pobijediti Meksiko, a misli da su u utakmici protiv Kameruna šanse na strani Hrvatske

Slika

Mislim da nas ne bi trebalo iznenaditi ukoliko večerašnja utakmica između domaćina Brazila i našeg susjeda Hrvatske ne završi pobjedom domaćina, izjavio je za Agenciju FENA Zlatko Lagumdžija, zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova BiH. 

– Svakako vjerujem da će to biti rezultat koji će Brazilu i Hrvatskoj omogućiti prolazak grupne faze Svjetskog prvenstva (SP) – kazao je Lagumdžija, komentirajući upit u vezi s očekivanjima od ove utakmice.

Naglasio je da su "Zmajevi" pokazali susjedima u Hrvatskoj kako igrati i pobijediti Meksiko, a misli da su u utakmici protiv Kameruna šanse na strani Hrvatske.

– Inače, pored fudbalske reprezentacije BiH navijat ću i za Hrvatsku. Sve do finala. Ili do susreta sa reprezentacijom BiH. A onda u finalnoj utakmici zajedno ćemo navijati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine – poručio je Lagumdžija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.