Amir Zahirović

Popović je duže vrijeme imao lošu komunikaciju s rukovodstvom SDP BiH

Zahirović iznenađen odlukom Slobodana Popovića da podnese ostavku u stranci

Slika

Poslanik SDPBiH u Narodnoj skupštini RS-a Amir Zahirović iznenađen je odlukom svog dojučerašnjeg stranačkog kolege Slobodana Popovića da podnese ostavku na članstvo u toj stranci i u poslaničkom klubu u parlamentu RS-a.

-To je njegova lična odluka i svako sam iza njih stoji – rekao je Zahirović.

Podsjetio je da je Popović dugo u SDPBiH, ali i da je bilo već duže vrijeme primjetno da ima "lošiju komunikaciju s rukovodstvom stranke“.

-Vjerovatno je to i jedan od glavnih razloga za njegovu odluku – rekao je Zahirović i dodao da je SDP velika stranka i otvorena kao i svaka da ljudi "dolaze i odlaze i mjenjaju način funkcioniranja“.

On je potvrdio u izjavi novinarima u Skupštini RS-a da je procedura smjene Popovića s mjesta šefa Kluba poslanika SDP-a pokrenuta još u novembru prošle godine te da je s drugim poslanicima te stranke obavljen razgovor o tome ko će biti šef poslaničkog kluba koji tehnički djeluje s poslanicima SDA.

-Tokom dana bit će upućeno obavještene predsjedniku Narodne skupštine RS-a ko će biti novi šef ovog kluba – precizirao je Zahirović.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.