Amir Zahirović

Popović je duže vrijeme imao lošu komunikaciju s rukovodstvom SDP BiH

Zahirović iznenađen odlukom Slobodana Popovića da podnese ostavku u stranci

Slika

Poslanik SDPBiH u Narodnoj skupštini RS-a Amir Zahirović iznenađen je odlukom svog dojučerašnjeg stranačkog kolege Slobodana Popovića da podnese ostavku na članstvo u toj stranci i u poslaničkom klubu u parlamentu RS-a.

-To je njegova lična odluka i svako sam iza njih stoji – rekao je Zahirović.

Podsjetio je da je Popović dugo u SDPBiH, ali i da je bilo već duže vrijeme primjetno da ima "lošiju komunikaciju s rukovodstvom stranke“.

-Vjerovatno je to i jedan od glavnih razloga za njegovu odluku – rekao je Zahirović i dodao da je SDP velika stranka i otvorena kao i svaka da ljudi "dolaze i odlaze i mjenjaju način funkcioniranja“.

On je potvrdio u izjavi novinarima u Skupštini RS-a da je procedura smjene Popovića s mjesta šefa Kluba poslanika SDP-a pokrenuta još u novembru prošle godine te da je s drugim poslanicima te stranke obavljen razgovor o tome ko će biti šef poslaničkog kluba koji tehnički djeluje s poslanicima SDA.

-Tokom dana bit će upućeno obavještene predsjedniku Narodne skupštine RS-a ko će biti novi šef ovog kluba – precizirao je Zahirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.