BH blok

Ponovno prebrojavanje glasova u Mostaru podhitno obaviti u Sarajevu!

BH blok traži od Centralne izborne komisije BiH da se ponovno brojanje glasova za biračka mjesta u Mostaru izvrši u Centru za brojanje u Sarajevu. Ovaj zahtjev upućujemo javno, zbog ozbiljnih sumnja u malverzacije i mijenjanje volje birača prilikom ponovnog brojanja u Mostaru.

Tražimo da Centralna izborna komisija BiH podhitno obustavi ponovno prebrojavanje u Mostaru i da brojanje bude ponovljeno u Sarajevu.

Vjerujemo da je na sceni opsežna operacija krađe glasova na štetu BH bloka, pa zato tražimo od CIK-a da zaštiti integritet izbornog procesa i provede ponovno brojanje pod apsolutno transparentnim i kontroliranim uvjetima u centru za brojanje u Sarajevu.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu