Skupština Razvojne banke FBiH:

Pomoć ugroženim područjima

Uprava je predložila, a Skupština Razvojne banke prihvatila da cijela prošlogodišnja dobit Banke od 3.273.376,49 konvertibilnih maraka bude namijenjena za područja nastradala od prirodne nesreće i uplaćena na donatorski račun

Slika

Vlada Federacije BiH danas je, u funkciji Skupštine Razvojne banke FBiH,  donijela nekoliko odluka koje se odnose na osiguranje sredstava namijenjenih saniranju šteta od elementarnih nepogoda.

Uprava je predložila, a Skupština Razvojne banke prihvatila da cijela prošlogodišnja dobit Banke od 3.273.376,49 konvertibilnih maraka bude namijenjena za područja nastradala od prirodne nesreće i uplaćena na donatorski račun.

Donesena je i Odluka o formiranju kreditne linije u Razvojnoj banci za financiranje tekućih – obrtnih sredstava za poplavljena područja u FBiH. Sredstva će biti davana na rok otplate od tri godine, uz grace period od šest mjeseci i kamatnu stopu od dva posto godišnje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.