Bihać

Pomoć farmerima u Sanskom Mostu

Akciju pomoći su podržali poljoprivrednici iz općina koje su poplave zaobišle pa je u Sanski Most stiglo 11 kamiona sa oko 3000 bala sijena.

SlikaU organizaciji  Vlade Unsko-sanskog kantona,  Civilne zaštite, Poljoprivrednog zavoda i Saveza  udruženja poljoprivrednika, u Sanski Most stigla je ovog vikenda stigla  pomoć u stočnoj hrani, koja je namijenjena poljoprivrednicima čija su imanja stradala u nedavnim poplavama.

Akciju pomoći su podržali  poljoprivrednici  iz općina koje su poplave zaobišle pa je u Sanski Most stiglo 11 kamiona sa oko 3000 bala sijena.

Premijer  Hamdija Lipovača kazao je poljoprivrednicima da niko od njih neće u ovoj nevolji ostati sam te da je  Vlada kantona izdvojila  i 265 000 maraka za saniranje šteta u poljoprivredi, koje će se biti iskorištene za nabavku sjemenskog kukuruza i đubriva, kao i za analizu zemljišta.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.