Pudarić

Polusvijet u polumraku postavio krst na svoju sramotu

Ovo je smišljena provokacija koja će se obiti o glavu onima koji su je konstruisali jer se sa žrtvama i njihovim porodicama niko razuman ne bi smio igrati na ovakav način.

Slika

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić, reagirajući na postavljanje krsta na Zlatištu iznad Sarajeva, ocijenio je da je jedini njegov "smisao" izazivanje reakcije kod onih "drugih".

– Ne želim ulaziti u ozbiljnu raspravu sa tako jeftinim politikantskim potezima kao što je krst na Zlatištu, koji je pritom postavljen tajno i noću. Jedini njegov smisao jeste izazivanje negativnih reakcija kod "onih drugih", ali i pokazatelj da se sa strahom njegovo postavljanje izvršilo – poručio je Pudarić putem saopćenja za javnost i društvenih mreža.

Po njegovim riječima, ovo je smišljena provokacija koja će se obiti o glavu onima koji su je konstruisali jer se sa žrtvama i njihovim porodicama niko razuman ne bi smio igrati na ovakav način.

– Inicijativa koju sam pokrenuo za Kazane nije zaživjela zbog bojkota trenutne Gradske uprave Grada Sarajeva i gradonačelnika Komšića. Za svaki drugi način obilježavanja stradanja svaka žrtva ili organizacija koja zastupa interese porodica žrtava može računati na moju podršku. Krst na Zlatištu to nije – naveo je Pudarić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.