Aner Žuljević

Politika je instalirala anarhiju u sigurnosni sistem HNK

Zastupnik SDP-a u Skupštini HNK Aner Žuljević za naš portal kaže da je izbor komesara policije u HNK jedna od cirkuskih predstava i tvrdi, nakon što su obavljeni razgovori s kandidatima za Nezavisnu komisiju i reviziju, koja treba izabrati komesara policije, te da je politika zaustavila proces dok ne dogovore svoje “nezavisne” članove.

“Cirkus kao i uvijek. Nažalost, opet ćemo svjedočiti kako vlast glumi proces koji je depolitiziran, stručan i transparentan, a mi se godinama valjamo u blatu, zbog borbe za političko osvajanje MUP-a HNK od SDA i HDZ-a”, kaže Žuljević za Klix.ba.

Ističe da nikada neće biti sređeno stanje u MUP-u dok politika ne napusti prostor u kojem nikad nije ni trebala biti.

“Politika je, nažalost, u sistem koji nas treba čuvati od anarhije, instalirala anarhiju i ono što narod kaže zabavili se o sebi, a narod će se sam čuvati kupujući kamere, alarme i zaključavajući haustore”, zaključio je Žuljević u razgovoru za naš portal.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.