Aner Žuljević

Politika je instalirala anarhiju u sigurnosni sistem HNK

Zastupnik SDP-a u Skupštini HNK Aner Žuljević za naš portal kaže da je izbor komesara policije u HNK jedna od cirkuskih predstava i tvrdi, nakon što su obavljeni razgovori s kandidatima za Nezavisnu komisiju i reviziju, koja treba izabrati komesara policije, te da je politika zaustavila proces dok ne dogovore svoje “nezavisne” članove.

“Cirkus kao i uvijek. Nažalost, opet ćemo svjedočiti kako vlast glumi proces koji je depolitiziran, stručan i transparentan, a mi se godinama valjamo u blatu, zbog borbe za političko osvajanje MUP-a HNK od SDA i HDZ-a”, kaže Žuljević za Klix.ba.

Ističe da nikada neće biti sređeno stanje u MUP-u dok politika ne napusti prostor u kojem nikad nije ni trebala biti.

“Politika je, nažalost, u sistem koji nas treba čuvati od anarhije, instalirala anarhiju i ono što narod kaže zabavili se o sebi, a narod će se sam čuvati kupujući kamere, alarme i zaključavajući haustore”, zaključio je Žuljević u razgovoru za naš portal.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.