Saša Magazinović

Politički lideri na sastanku s Fuleom

Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i poslanik te stranke u Predstavničkom domu državnog parlamenta Saša Magazinović ranije je kazao Feni da će SDP biti dio rješenja i konstruktivan učesnik svih sastanaka o rješenjima koja integriraju BiH u Evropsku uniju, a pri tome nemaju dezintegrativan efekt na državu

Slika

Komesar za proširenje Evropske unije Štefan Fuele trebao bi sutra doputovati u BiH, potvrdio je ranije glasnogovornik Delegacije Evropske unije i specijalnog predstavnika EU u BiH Andy McGuffie u izjavi za Agenciju Fena.

– Cilj ove radne posjete je nastavak razgovora s političkim liderima o rješenju pitanja "Sejdić i Finci" te pronalaženje načina da se BiH konačno pokrene na evropskom putu – istaknuo je McGuffie.

Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i poslanik te stranke u Predstavničkom domu državnog parlamenta Saša Magazinović ranije je kazao Feni da će SDP biti dio rješenja i konstruktivan učesnik svih sastanaka o rješenjima koja integriraju BiH u Evropsku uniju, a pri tome nemaju dezintegrativan efekt na državu.

Dodao je da se u SDP-u iskreno nadaju da su praznici uticali na neke od aktera dosadašnjih sastanaka da se odmore, „razmisle o svojim nerealnim zahtjevima i shvate da je evropski put BiH važniji od bilo čijih ličnih ili stranačkih interesa“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.