FOM SDP BiH Tuzla

Politički aktivizam i mladi

U subotu, 23.09.2017. godine u Bosanskom kulturnom centru ‘Alija Izetbegović’ Kalesija, održana je interaktivna radionica na temu ‘Politički aktivizam i mladi’. Radionica je obuhvatila pregled temeljnih vrijednosti na kojima počiva lijeva ideja, alata potrebnih mladima kako bi adekvatno odgovorili ulozi aktivista/kinja u Forumu mladih SDP BiH kao i iskustva u dosadašnjem radu i o očekivanjima aktivista/kinja ubuduće.

Radionicu su zajednički organizovali forumi mladih gradske/opštinskih organizacija SDP BiH Tuzla, Kalesija i Lukavac, uz podršku Foruma lijeve inicijative Sarajevo i fondacije Olof Palme, a u okviru omladinske kampanje FOM SDP BiH ‘Ostajemo ovdje’. O zadatim temama govorio je Amir Barčić, sekretar OO SDP BiH Kalesija i Amela Kišić, predsjednica FOM GO SDP BiH Tuzla, nakon čega je uslijedila produktivna diskusija.


Smatramo da je značajno što smo otvoreno razgovarali o problemima u sve tri pomenute sredine i kao mladi socijaldemokrati/kinje, što se zbližavamo i gradimo intenzivniji odnos a sve s ciljem da snažnije odgovorimo na izazove od strane vladajućih struktura koji tjeraju mlade ljude iz Bosne i Hercegovine.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.