Predsjedništvo SDP BiH

Političke subjekte u BiH pozivamo na takmičenje u tome ko će više uraditi

Na sjednici je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj zemlji. Predsjednici kantonalnih i regionalnih odbora SDP-a informisali su predsjedništvo o pripremama za predstojeće Opšte izbore u Bosni i Hercegovini kao i stanju u organizacijama SDP-a.

SlikaU Sarajevu je održana proširena sjednica Predsjedništva SDP BiH na kojoj su pored članova Predsjedništva prisustvovali i predsjednici kantonalnih i regionalnih odbora SDP-a.

Na sjednici je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj zemlji. Predsjednici kantonalnih i regionalnih odbora SDP-a informisali su predsjedništvo o pripremama za predstojeće Opšte izbore u Bosni i Hercegovini kao i stanju u organizacijama SDP-a.

Ponovo je naglašeno da će SDP insistirati da se u predstojećoj kampanji isključivo razgovara o tome kako riješiti goruće probleme i neće se sa ostalima takmičiti u tome ko će više obmanjivati  i zaluđivati građane naše zemlje. SDP-ovi zvaničnici sa svih nivoa vlasti, kao i članovi i simpatizeri intenzivirali su direktne razgovore sa građanima u cijeloj državi gdje će predstaviti sve ono što je urađeno u proteklom periodu, kao i ono što nije i što se planira uraditi.

SDP neće dozvoliti pokušaje ubacivanja kukavičijih jaja kontraobavještajnim metodama, kao i prebacivanje objektivnih problema, koje postoje u pojedinim strankama, na SDP. Rukovodstvo SDP BiH, zajedno sa predsjednikom, ujedinjeno je u opredjeljenju da konkretnim radom, a ne lažima i podmetanjima vodi predstojeću  predizbornu kampanju. 

Krajnje je vrijeme da svi zajedno otvorimo jedno novo poglavlje u kojem ćemo ujedinjeni graditi svjetliju budućnost naše zemlje. Na kraju je zaključeno da će SDP BiH zvanični početak izborne kampanje obilježiti velikim skupom u Tuzli.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.