SDP BiH

Politička osveta i kadrovska kombinatorika – glavne odlike Demoktratske fronte

Dokazuju da jedva čekaju da imaju priliku rješavanja kadrovskih kombinatorika u javnim preduzećima, što im je, osim političkih osveta dojučerašnjim političkim saradnicima, glavni cilj osnivanja

Slika

Socijaldemokratska partija BiH saopštenje Demokratske fronte – Željko Komšić, u kome imputiraju, bez ijednog valjanog argumenta ili dokaza, da je lider SDP BiH Zlatko Lagumdžija saveznik Bakira Izetbegovića, smatra nastavkom njihove pogubne medijske strategije, jer je ova stranka bila popularnija dok se držala po strani i nije komentirala aktuelnu situaciju u državi.

Da su, kojim slučajem, u ovoj stranci zaista upućeni u aktuelno stanje u državi, zasukali bi rukave i pokušali pomoći građanima u poplavljenim područjima te se ne bi bavili jeftinim skupljanjem političkih poena putem nesuvislih saopštenja ili usputnog fotografiranja na magistralnim cestama sa ugroženim građanima.

Umjesto toga, dokazuju da jedva čekaju da imaju priliku rješavanja kadrovskih kombinatorika u javnim preduzećima, što im je, osim političkih osveta dojučerašnjim političkim saradnicima, glavni cilj osnivanja.

SDP BiH ovim putem podsjeća javnost da je jedan od glavnih kreatora imenovanja kadrova naše partije u javna preduzeća bio i sadašnji lider DF-a, Željko Komšić.

Srećom, kadrovi SDP-a u javnim preduzećima će iza sebe ostaviti konkretne rezultate svog mandata, za razliku od osam godina mandata Komšića, iza kojeg će ostati jedno veliko ništa i o čijem radu ništa ne zna ni njegov novi najbliži saradnik Emir Suljagić.

   

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.