Politička edukacija mladih je ključ za njihovu bolju budućnost

Početak šeste sedmice edukacije Socijaldemokratskog kratkog otvorenog kursa počeo je u Livnu i Jajcu. Veliki broj učesnika edukacije ocijenio je edukaciju kao dobru priliku da mladi ljudi pronađu adekvatna rješenja za manjak vlastitog aktivizma i interesa za politiku i njihov loš položaj u društvu.

SKOK se do sada realizovao u 30 gradova širom Bosne i Hercegovine, a SDPBiH će nakon realizacije svih edukacija pružiti mogućnost učesnicima da se prijave na Političku školu kao naredni nivo edukacije u sklopu programa neformalnog obrazovanja koji je u ovoj formi od početka 2017-te godine.

Naredna edukacija SKOK održava se u Žepču.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu