Nermin Nikšić

Policiju protiv koje se digne narod, treba ukinuti

Nakon optužbi predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da je Nermin Nikšić svoju posjetu Banjoj Luci iskoristio kako bi na dnevni red ponovo vratio reformu policije, na Facebooku se oglasio i predsjednik SDP-a BiH.

“To je krajnji cilj onih koji misle da će ovim i nekim sličnim događajima proizvesti dovoljno energije da bi ponovno vratili reformu policije na dnevni red, zato je u Banjaluci bio lider SDP-a Nermin Nikšić da ‘folira’ neko saučešće. On je došao tu da skrene politički pažnju na tako nešto, a ovdje je tema Policija”, kazao je Dodik danas.

Odgovarajući na izjave predsjednika Republike Srpske, Nikšić je rekao da je žalosno da se tragedije porodice Dragičević koristi za političke spinove.

“Žalosti me što Milorad Dodik čak i tragediju porodice Dragičević koristi za političke spinove. Svaka policija protiv koje se digne narod i treba biti ukinuta”, napisao je Nikšić.