Općinski načelnik Gračanice Nusret Helić prisustvovao svečanosti

Pohvale i pokloni za odlične učenike Gimnazije “Dr. Mustafa Kamarić”

Općinski načelnik Nusret Helić, u srijedu 15.06.2016. godine, prisustvovao je svečanosti  povodom dodjele diplome 44. generaciji maturanata JU Gimnazije “Dr. Mustafa Kamarić”.

Pred velikim brojem profesora, roditelja, rodbine i učenika Općinski načelnik je čestitao Gimnaziji na uspješnim rezultatima a roditeljima i profesorima na još jednoj odgojenoj i izvedenoj generaciji maturanata. Načelnik je podržao mladost te istakao da je današnji čin samo dio aktivnosti, koje lokalna zajednica provodi u cilju afirmacije rada, znanja, i mladosti. Najbolja investicija za prosperitet i razvoj je investicija u znanje, kazao je Općinski načelnik.

Na svečanosti Općinski načelnik je tradicionalno uručio “Pohvale” i novčane nagrade za 36 učenika, koji su tokom cijelog srednjeg obrazovanja imali odličan uspjeh kao i vladanje. Učeniku generacije, Hadžić Harisu, Načelnik je uručio posebnu “Pohvalu” i novčanu nagradu te uputio iskrene želje za sretan nastavak školovanja i takmičenja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.