KO SDP ZDK

Podržavamo sankcije Vladi ZDK, ali nikako građanima našeg kantona

Pored aktuelne političke situacije, Izvještaja o radu Kluba SDP BiH u Skupštini ZDK, KO SDP BiH ZDK je jednoglasno uz određene zaključke usvojio Izvještaje o provedenim izbornim aktivnostima u lokalnim organizacijama konstatujući da je KO SDP BiH ZDK ostvarila evidentan rast i da je kao takva pokazala da je partija cijelog kantona, svih građanki i građana.

Sveprisutnost KO SDP BiH ZDK je dovelo do logičnog zaključka da je naša organizacija jedina infrastrukturno, logistički i kadrovski spremna da se suprostavi koruptivnom sistemu, problemima, apatiji i drugim izazovima koje je kreirala aktuelna Vlada ZDK.

Usvojeni operativni plan aktivnosti lokalnih organizacija kao i KO SDP BiH ZDK, kadrovska jačanja, temeljita reevidencija članstva i čitav niz drugih aktivnosti pred nama su istinska garancija okupljanja progresivnih snaga oko SDP BiH u Zeničko – dobojskom kantonu kao jedinom relevantnom političkom faktoru i alternativi vladajućim – porodičnim i privatnim političkim opcijama.

Usljed nezapamćenog koruptivnog skandala koji potresa Vladu ZDK, a kojeg je osudila kompletna bh javnost, EU I svjetska diplomatija u našoj domovini, SDP ZDK je na sinoć održanoj sjednici još jednom izrazio bezrezervnu spremnost da stane u zaštitu građanki i građana:” Pozivamo sve relevantne međunarodne institucije da se prekid partnerstva  i eventualne sankcije ne reflektuje na građane nego na porodičnu Vladu ZDK jer su i sami građani zapravo taoci istog koruptivnog režima sa kojim se decenijama bore”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.