Zukan Helez

Podržavam zabranu ulaska Milošu Koviću, koji u BiH samo želi širiti mržnju među građanima

Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH, smatra kako smo jučer mogli konačno vidjeti da državne službe i agencije Bosne i Hercegovine funkcionišu punim kapacitetom.

„Na osnovu podataka Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) Granična policija BiH je zabranila ulazak u BIH Milošu Koviću, profesoru historije iz Srbije.

Miloš Ković je prononsirani nacionalista i šovinista koji, kad god dođe u Bosnu i Hercegovinu, širi međunacionalnu i vjersku mržnju. Ković je poznat po stavu da treba ujediniti Srbiju i Republiku Srpsku i dio je tima koji je pokušao u Haagu odbraniti ratnog zločinca Ratka Mladića

Želim da čestitam pripdnicima OSA-e i Granične policije na zabrani ulaska kvazinaučnika, šoviniste i mrzitelja Bosne i Hercegovine.

Posebno ih pozivam da zabrane nenajavljen ulazak političarima iz susjednih zemalja koji nelegalno vršljaju po dijelovima BIH, te unose i šire međunacionalnu netrpeljivost i truju već dobro zatrovani politički prostor u BiH.

Svjedoci smo posjete Bosni i Hercegovini različitih političkih šarlatana poput Vulina, Milanovića i Dačića, koji ne kriju da žele raspad Bosne i Hercegovine. Nama u BiH je dosta ”naših” etnonacionalista Bakira, Mileta i Dragana koji su doveli BiH pred raspad, a njene stanovnike raselili po bijelom svijetu.

Zbog toga još jednom puna podrška državnim agencijama koje štite suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine“, naveo je Helez.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.