Podrška zvaničnicima SDP BiH Unsko-sanskog kantona

Glavna tema bila je razvoj trenutne političke situacije u našoj zemlji, a posebna pažnja posvećena je aktuelnoj političkoj situaciji u Unsko-sanskom kantonu

Slika

U nizu radnih sastanaka dijela Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH tokom ove sedmice, danas je održan radni sastanak sa predsjednicima opštinskih organizacija i predstavnicima Kantonalnog odbora SDP BiH Unsko-sanskog kantona.

Glavna tema bila je razvoj trenutne političke situacije u našoj zemlji, a posebna pažnja posvećena je aktuelnoj političkoj situaciji u Unsko-sanskom kantonu. Zvaničnicima SDP BiH iz ovog kantona data je potpuna podrška u nastavku procesa konsolidacije i formiranja vlasti u ovom kantonu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.