Podrška Socijalističke partije Francuske Socijaldemokratskoj partiji BiH

Gospodine Predsjedniče, dragi druže,

Drugog oktobra, u svim gradovima Bosne i Hercegovine, bit će održani lokalni izbori.

U ime Socijalističke partije, i u svoje lično ime, koristim priliku da pozdravim odluku Socijaldemokratske partije BIH da za ove izbore koristi slogan „Za sve nas“ koji je, u biti, rezime odlučnosti bosanskohercegovačkog društva da ostane ujedinjeno naspram političkih manipulacija i porasta međuetničkih tenzija, te da se angažuje na rješavanju svakodnevne problematike, a posebno one koja se tiče mladih ljudi, koji čine veliki broj nezaposlenih sa odsustvom perspektive.

U takvim uslovima, od velike je važnosti da Vaša partija pronađe snagu da potvrdi zalaganja ka zajedničkim rješenjima vitalnih i elementarnih problema. Predstavljajući više od 2.000 kandidata za općinska/gradska vijeća u 98 gradova i 36 kandidata za funkciju načelnika/gradonačelnika, SDP BiH pristupa izborima ohrabrujućojom dinamikom, samim tim što je jedina partija koja je, po mom sazanju, prisutna na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Također, dragi druže, dajem podršku SDP-u BIH u vašoj izbornoj epohi. Želim SDP-u pobjedu koja će donijeti dobro svim građanima koji odbijaju biti taocima institucija sačinjenih od nacionalističkih stranaka.

Bratski,

Jean-Christophe CAMBADELIS

Predsjednik Socijalističke partije Francuske

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.