Iskreno i duboko saučešće

Podrška Socijaldemokratskog Saveza Makedonije

Imam potrebu da vas obavijestim kao svoje prijatelje, u svoje ime i u ime svih članova SDSM-a da ćemo podržat potrebne korake za prevladavanje učinaka poplavne vode

Slika

Poštovani,

Izražavam iskreno i duboko saučešće za žrtve od katastrofalnih poplava i vremenskih neprilika, koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Socijaldemokratski Savez  Makedonije,  s vama i vašim građanima zabrinut oko stanja u vašoj zemlji koje je ostavilo tisuće ljudi bez krova nad glavom i učinio ogromnu štetu,  nadamo se da će se situacija stabilizirala u najkraćem mogućem roku.

Imam potrebu da vas obavijestim kao svoje prijatelje, u svoje ime i u ime svih članova SDSM-a da ćemo podržat  potrebne korake za prevladavanje učinaka poplavne vode.

Socijaldemokratski savez kao veliki i organiziran politički subjekt u Makedoniji, se stavlja na raspolaganje za pomoć za sve što je neophodno za narod Bosne i Hercegovine.

S poštovanjem,

Predsjednik Socijaldemokratskog saveza Makedonije

Gospodin Zoran Zaev

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.