Sjednica Predsjedništva SDP BiH

Podrška premijeru Vlade FBiH Nerminu Nikšiću u pregovorima sa MMF-om

U svjetlu razmatranja aktuelne političke situacije, učesnici sjednice su informisani o održavanju radnih sastanaka predsjednika i generalnog sekretara sa čelnicima kantonalnih i opštinskih odbora SDP BiH Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona, na kojima je data podrška nastojanjima kantonalnih odbora da nastave proces konsolidacije i formiranja vlasti u ovim kantonima

Slika

Danas je u Sarajevu održana sjednica Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH na kojoj su članovi Predsjedništva informisani o pripremama za održavanje Programske konvencije SDP BiH.

U svjetlu razmatranja aktuelne političke situacije, učesnici sjednice su informisani o održavanju radnih sastanaka predsjednika i generalnog sekretara sa čelnicima kantonalnih i opštinskih odbora SDP BiH Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona, na kojima je data podrška nastojanjima kantonalnih odbora da nastave proces konsolidacije i formiranja vlasti u ovim kantonima, te što skorijem izboru novih mandatara vlada u ovim kantonima.

Na sjednici Predsjedništva je ponovljena čvrsta podrška premijeru Vlade FBiH Nerminu Nikšiću u pregovorima sa Međunarodnim monetarnim fondom, a data je i podrška Vladi FBiH u što bržem donošenju zakona za poboljšanje ekonomskog i socijalnog stanja u zemlji, koji su na tragu zahtjeva obespravljenih građana, ali i zaključaka Glavnog odbora SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.