Koordinacija stranaka u Tešnju

Podrška pet političkih stranaka neovisnom kandidatu za Općinskog načelnika Tešanj

U dugotrajnom postupku dogovaranja Koordinacije političkih stranaka na prostoru općine Tešanj, za nastup na predstojećim Lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini, 26.5.2016. godine održan je sastanak Koordinacije s ciljem donošenja konačne odluke o kandidatu za Općinskog načelnika Tešanj.

Na sastanku Koordinacije: SDPBiH, SBiH SBB, BPS i DF, za podršku zajedničkom kandidatu za Općinskog načelnika Tešanj donesena je jednoglasna odluka da se puna i bezrezervna podrška pruži nezavisnom kandidatu za Općinskog načelnika Tešanj, na Lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini 02.10.2016. godine , gospodinu mr.ecc. Amiru Galijaševiću iz Tešnja.

Iako su navedene stranke Koordinacije imale i svoje prijedloge kandidata za Općinskog načelnika Tešanj, preovladalo je mišljenje da to bude podrška neovisnom kandidatu, kako bi odaslali jasnu poruku građanima općine Tešanj da Općinski načelnik treba da bude Načelnik svih građana , a ne Načelnik samo jedne političke stranke ili pojedinih interesnih grupa.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.