SDP BiH Vogošća

Podrška domaćim proizvođačima

Kandidati SDP BIH su obećali punu posvećenost poboljšanju ovih uvjeta u narednom periodu, kako zakonskih tako i realizacije bolje saradnje sa domaćim institucijama vlasti.

Slika

U okviru podrške domaćim proizvođačima, delegacija SDP BIH je posjetila Likval, jednog od najvećih proizvođača deterdženata,sanitarija,sredstava za pranje namijenjenih širokoj potrošnji u BIH, sa sjedištem u Vogošći.

U posjeti su bili Dževad Bećirević, nosilac liste SDP za Kanton Sarajevo i načelnik općine Centar,Besima Borić, federalna zastupnica i kandidatkinja za Parlament FBIH, Segmedina Srna Bajramović, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo i kandidatkinja za Skupštinu Kantona Sarajevo i Slaven Kovačević član Strateške grupe IZBORI 2014.

U razgovoru sa rukovodstvom firme, Emirom i Redžadom Meševićem, otvorene su teme položaja domaćih proizvođača, uvjeta poslovanja, velikih mogućnosti izvoza, mogućnosti podsticaja malim i srednjim preduzećima kao i stvaranje povoljnijih uvjeta za plasman roba na domaćem tržištu.

Kandidati SDP BIH su  obećali punu posvećenost poboljšanju ovih uvjeta u narednom periodu, kako zakonskih tako i realizacije bolje saradnje sa domaćim institucijama vlasti.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.