Boračke organizacije TK

Podrška Bećiroviću od boraca

Pismom borci podržali rad Denisa Bećirovića na afirmaciji državnosti Bosne i Hercegovine.

SlikaRukovodstvo Koordinacije boračkih saveza/organizacija Tuzlanskog kantona dr. Denisu Bećiroviću uputili su otvoreno pismo podrške njegovim stavovima u odbrani suvereniteta i državnosti Bosne i Hercegovine.

U pismu, između ostalog, se navodi da je pokušaj Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) da se dr. Denis Bećirović smijeni s funkcije člana Kolegija Predstavničkog doma nacionalistički pamflet onih koji su otvoreno i necivilizacijski mučili i ubijali kako narode tako i samu BiH tokom agresije.

Pismo u cjelosti možete pročitati ispod.