Podrsci nezavisnom kandidatu pridružila se i A-SDA Koordinacija i Načelnik najavili pobjedu

Premalena je bila dvorana Centra za kulturu i obrazovanje da primi sve građane općine Tešanj zainteresovane za Centralni skup kandidata za Općinskog načelnika Tešanj Amira Galijaševića. Prisutnim su se obratili i nosioci Lista stranaka Koordinacije koje podržavaju Amira Galijaševića za Općinskog načelnika Tešanj, a posebne ovacije i aplauz je dobila delaegacija A-SDA koja je svojim prisustvom stala na stranu Koordinacije u podršci Amiru Galijaševiću.

U svom obraćanju Amir Galijašević je, posebno, istakao da želi da bude Načelnik svih građana, a ne samo jedne stranke ili interesnih grupa, te da želi da Tešanj bude općina sa jedankom šansom za sve. Večerašnjim skupom najavljena je pobjeda Koordinacije opozicionih stranaka Tešnja i Amira Galijaševića-kandidata za Načelnika Općine Tešanj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.