Podjela Glasa slobode u Jablanici

Prvi broj novina “Glas slobode” objavljen je u aprilu 1909. godine kao glas političke i sindikalne organizacije bosanskohercegovačkih radnika i Socijaldemokratske stranke. Danas, Socijaldemokratska partija BiH ponovno pokreće “Glas slobode” koji postaje njen zvanični medij. Aktivisti Foruma mladih OO SDP BiH Jablanica, vijećnici u OV Jablanica i članovi naše Općinske organizacije proteklih dana su u Jablanici organizovali podjelu prvog broja “Glasa slobode”, članovima po osnovnim organizacijama na području naše općine. Danas je podjela nastavljena putem info-stola u centru Jablanice, pri čemu smo naišli na susretljivost i odobravanje kako naših članova i simpatizera, tako i svih građana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.