Sarajevo

Počela sjednica Glavnog odbora SDP BiH

Sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (SDP BiH) počela je danas u Sarajevu, a jedna od tačaka dnevnog reda je pripreme za šesti redovni kongres te stranke.

Potpredsjednik Glavnog odbora SDP-a Ivan Boban novinarima je kazao da će na današnjoj redovnoj, osmoj sjednici, biti vršene posljednje pripreme pred taj kongres.

Osim toga članovi Glavnog odbora trebali bi usvojiti prijedlog novog statuta na kojem se radilo u proteklih deset mjeseci.

– Rasprave o statutu su vršene u svim našim općinskim organizacijama, više od 50 posto teksta novog statuta je došlo iz naših lokalnih organizacija i mi bi danas trebali usvojiti taj prijedlog, i poslati na kongres – rekao je Boban.

Također, dodao je da su u proteklih deset mjeseci radili i na novom programu stranke. Mišljenja i materijali o tom programu, kao i o statutu, također će se naći na budućem kongresu, gdje bi trebali biti usvojeni.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.