SDP BiH

Počela prljava kampanja – biće posla za organe sigurnosti

Najoštrije osuđujemo zloupotrebu memoranduma i zvaničnih simbola SDP-a i obavještavamo medije i građane da se radi o bezočnom lažiranju i manipulaciji

Slika

Nakon što je jučer grubo zloupotrebljen memorandum SDP-a, koji je poslužio za kreiranje prljavog falsifikata kojim se pokušava diskreditovati SDP tvrdnjom da instruira svoje članove da diskreditiraju političke protivnike možemo samo reći da se evidentno radi o gruboj manipulaciji spletkaroša u maniru paraobavještajnih struktura.

Najoštrije osuđujemo zloupotrebu memoranduma i zvaničnih simbola SDP-a i obavještavamo medije i građane da se radi o bezočnom lažiranju i manipulaciji.

Osim što je sadržaj lažiranog dopisa koji je sa fiktivne e-mail adrese poslan medijima u BiH gruba i po mnogo čemu nelogična i providna manipulacija, osim što već sada postoji veliki broj dokaza o tome kako je nastao i kako je plasiran dokument, ono što se pokušava postići istovremeno je i vrlo opasno te podsjeća na udbaške metode kojima se unosila totalna pometnja među ljude i političke strukture dok je "služba" ostvarivala svoje ciljeve.

Njima, koji se služe ovakvim ogavnim metodama, odgovara haos i međusobni rat svakoga sa svim. Jedino u takvom ozračju oni mogu nastaviti raditi ono što rade godinama. Mi u SDP-u nećemo dozvoliti da postanemo dio njihovog svijeta u kojem vladaju podmetanja, lažiranja, intrige, montirani procesi i igre sa ljudskim životima, ali ćemo učiniti sve da ih raskrinkamo.

SDP se ne bavi drugim strankama i njihovim liderima, nego isključivo rješavanjem problema u društvu. To je izgleda za mnoge problem jer nas žele dovesti na teren gdje konkretni rezultati rada nisu tema razgovora, već samo intrige i podmetanja.

SDP će poduzeti sve raspoložive zakonske korake kako bi se sve otkrilo i javnost upoznala sa informacijom o identitetu onih koji stoje iza ovakvih bezočnih manipulacija i krivotvorenja.


Centar za informisanje SDP BiH

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.