OO SDP Gornji Vakuf-Uskoplje

Pobjednička euforija SDP BiH

Večeras je u Centru za obrazovanje i kulturu održan Centralni predizborni skup SDP-a OO Gornji Vakuf-Uskoplje. U prepunoj sali doma kulture vladala je prava pobjednička euforija. Na skupu su predstavljeni kandidat za načelnika općine Gornji Vakuf-Uskoplje i lista za Općinsko vijeće.

Prisutnima se najprije obratio domaćin i predsjednik OO SDP Gornji Vakuf-Uskoplje, Edin Gekić, nakon čega je počelo predstavljanje liste za OV koju je SDP sastavio od mladih, obrazovanih osoba, žena, komandanata, boraca i drugih.

Nosilac liste za OV Naser Karamustafić je u svom govoru izazvao ovacije u prepunoj sali govoreći o aktivnostima koje će oni kada pobijede uraditi na našim prostorima. Skupu su se obratili i kandidati za vijeće Jasminka Agić i Kadir Kičin.

Kandidat za načelnika, Edin Gekić, je predstavio program svoga rada kad postane  načelnik što su prisutni ovacijama odobrili. Gosti večerašnjeg skupa su bili potpredsjednik SDP-a BiH Zukan Helez i Mira Grgić, članica predsjedništva SDP-a BiH koji su se također obratili prisutnima.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu