Sjednica OO SDP BiH Novo Sarajevo

Planiranje kampanje za Lokalne izbore 2016. godine u Novom Sarajevu

Predsjedništvo, a zatim i Opštinski odbor SDP BiH Novo Sarajevo, na svojim sjednicama utvrdili su prijedlog Operativnog plana predizborne kampanje za Lokalne izbore 2016. godine. Prijedlogom je predviđeno provođenje kampanje u tri faze koje se odnose na pripremu organizacije za lokalne izbore, period aktivne kampanje tokom septembra, te aktivnosti na sam dan izbora. Pomenute faze podrazumijevaju uobičajene izborne aktivnosti od formiranja i rada Izbornog štaba, aktivnosti pozivnog centra, pripreme i promocije materijala, uličnih aktivnosti, rada sa kandidatima, do organizovanja posmatrača i članova biračkih odbora.

Na dnevnom redu sjednica našla  se i odluka o korigovanju liste sa kandidatima SDP BiH za Općinsko vijeće, kao i razmatranje rasporeda obilazaka osnovnih organizacija SDP BiH u Novom Sarajevu tokom kojih će se lokalni aktivisti i aktivistice upoznati sa Mirsadom Ćatićem Čuperkom, našim kandidatom za načelnika Općine Novo Sarajevo, Samirom Suljevićem, nosiocem liste, te kandidatima i kandidatkinjama sa liste za Općinsko vijeće.

Obilazak osnovnih organizacija će se iskoristiti i za posjetu starijim članovima i članicama osnovnih organizacija, kao i za odavanje počasti na lokalnim spomenicima.

Jednoglasnom usvojenom odlukom, u članstvo SDP BiH u Novom Sarajevu primljeno je pet novih članova, kojima ovom prilikom želimo iskrenu dobrodošlicu u naše redove.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.