Sarajevo

Pismo podrške Općine Centar i načelniku Bećiroviću

Proteklih dana pisma također su uputili i mnogi drugi prijatelji Općine Centar kao što su Fudbalski klub “Sarajevo“, Veterinarski fakultet u Sarajevu, “Bosman“ d.o.o. Sarajevo, Društvo za projektovanje, opremanje i inženjering “SEADESIGN“

Slika

Na adresu načelnika Općine Centar Sarajevo Dževad Bećirević tokom proteklog perioda stiglo je mnogo pisama podrške i ponuđene pomoći za što brži popravak zgrade Općine Centar uništene u požaru 7. februara tokom protesta građana.

-Nijedna općina u BiH ne zaslužuje da se nagomilani problemi društvene zbilje BiH u ovoj rušilačkoj formi manifestuju na njih, jer ako postoje nivoi vlasti koji rade u interesu građana i gdje građani ostvaruju najveći broj svojih zahtjeva onda su to sigurno općine. U Bosni i Hercegovini u cjelini Općina Centar Sarajevo je sigurno perjanica i lokalna sredina koja svojim vizionarskim iskoracima predstavlja primjer za razvoj drugih lokalnih sredina, a istovremeno je uvijek na raspolaganju da svoja dostignuća ponudi drugim lokalnim sredinama – stoji u pismu koje je u ime Općine Maglaj potpisao njen načelnik Mehmed Mustabašić.

Proteklih dana pisma također su uputili i mnogi drugi prijatelji Općine Centar kao što su Fudbalski klub "Sarajevo“, Veterinarski fakultet u Sarajevu, "Bosman“ d.o.o. Sarajevo, Društvo za projektovanje, opremanje i inženjering "SEADESIGN“…

Na adresu načelnika Bećirevića stiglo je i pismo podrške od naše sugrađanke Fatime Ćurovac, koja kaže da veći dio svog života živi na području općine Centar te da joj je ta institucija uvijek izlazila u susret u rješavanju životnih problema njene porodice.

-Od naše šestočlane porodice, tri člana su na birou rada i jedina redovna primanja su moja minimalna penzija i 50 KM mjesečno koje Općina Centar izdvaja u okviru projekta "Hljeb i mlijeko za penzionere“. Ponosna sam što živim u glavnom gradu ove države, u općini Centar koja kao institucija ima odličan ekonomski i socijalni program koji je u funkciji građana -navedeno je u pismu Fatime Ćurovac, saopćeno je iz Općine Centar.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.